16 Ιανουαρίου, 2015

H πολιτική αλητεία, η θρασύτητα και η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεφύγει!

Εκτεταμένα χαρακτηριστικά πολιτικής αλητείας πλεον από τους μεταλλαγμένους ψεκασμενοσοσιαλδημοκρατικούς κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ..

Διαβάζουμε στη δήλωση του Κ. Πουλάκη υπεύθυνου του ΣΥΡΙΖΑ στη διακομματική για τις εκλογές το παρακάτω προκλητικό κείμενο:

"Με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής, ο Κώστας Πουλάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών, μέλος της Π.Γ. και εκπρόσωπος του κόμματος στην επιτροπή, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Από τη σημερινή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής μπορούν να βγουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Είναι σαφές ότι βρισκόμαστε ενώπιον μίας ανίερης συμμαχίας όλων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακόμα και αν παραβλέψει κανείς τις –ούτως ή άλλως φαιδρές– απαιτήσεις του κ. Μουρούτη να καταγγείλει η διακομματική επιτροπή τον ΣΥΡΙΖΑ για τα πάντα, ακόμα και για τις παροιμίες, δεν μπορεί να μην σταθεί στην επιμονή του ΚΚΕ να πραγματοποιήσει την προεκλογική του συγκέντρωση τη μέρα που παραδοσιακά, εδώ και 40 χρόνια, ανήκει στην αξιωματική αντιπολίτευση. Και, πολύ περισσότερο, δεν μπορεί να παραβλέψει τη στήριξη που απλόχερα παρείχαν άπαντες, και κυρίως η απερχόμενη συγκυβέρνηση, στον Περισσό. Ευτυχώς, οι πολίτες έχουν κρίση και αντιλαμβάνονται πλήρως σε τι αποσκοπούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις".

Δηλαδή λένε πως το ΚΚΕ στηρίζεται υπόγεια από την κυβέρνηση επειδή επέλεξε και ανακοίνωσε (από τη συγκέντρωση του ΣΕΦ κιόλας δηλαδή πριν 5 μέρες) κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, για την Πέμπτη 22 Γενάρη στο Σύνταγμα.

Προφανώς το κόμμα που θα γίνει κυβέρνηση και μιλάει για το λαό φοβάται τη σύγκριση την ίδια μέρα, αγχώνεται! Πόσο περισσότερο όταν έχει επιλέξει τον κλειστό χώρο στο ταεκβοντο! Και μιλάμε για χώρο και μέρος κάτι χιλιόμετρα μακριά, στην άλλη άκρη του κόσμου..

Αστείοι και ξεφτύλες..

Και το πιο αστείο είναι πως επικαλούνται το έθιμο (ο θεός να το κάνει) όταν στις ευρωεκλογές δεν είπαν τίποτα για την κοινή μέρα συγκέντρωσης που είχαν τα δύο κόμματα.

Αλλά το ακόμα πιο αστείο είναι πως στις εκλογές του Μάη το 2012, στις πρώτες εκλογές δηλαδή έκαναν συγκέντρωση την Πέμπτη 3 Μάη παρόλο που ήταν το κόμμα του 4%. 

Τι έπαθαν και αναστατώθηκαν ξαφνικά; Και τι άθλια ανακοίνωση είναι αυτή;
Έπαρση και αλητεία μαζί. Μιλάμε πως θα δούμε τέρατα όταν και αν γίνουν κυβέρνηση.

Προς το παρόν ας παρακολουθήσουν τη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα λίγο πριν μπουν στο τακεβοντο!

 Γελοίοι και άθλιοι!