06 Ιουλίου, 2015

Αυτοί που μας ζαλίζουν τα συκώτια με τα "Βάρκιζα τέλος"..

και λένε για ιστορικές ευθύνες του ΚΚΕ που δεν τιμά την ιστορία του, που η βάση ξεπερνά την ηγεσία και αντίστοιχες τέτοιες κοτσάνες πέρα από φτύσιμο πρέπει να δούμε και τα εξής:

1) Διαπραγματεύονται μνημόνιο μέσα στα πλαίσια της ΕΕ, υποκλίνονται στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ, χορεύουν στο ρυθμό των δανειστών, χορεύουν και κυριολεκτικά στις φιέστες του ΝΑΤΟ. Έκαναν πρόταση πρώτα για 8 δις μέτρα με μειώσεις παντού και νέα φοροεπιδρομή και πριν 4 μέρες έκαναν νέα πρόταση 30 δις! Ναι, αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!

2) Υπάρχει μια εξωθεσμική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχασε κινητοποίηση του! Πανταχού παρούσα! Με αγωνιστικό "όχι" ήταν εκεί για να ενισχύσει το κυβερνητικό "όχι". Έλεγε ο Τσίπρας ότι δε θέλουμε ρήξη αλλά αυτοί εκεί αγέρωχοι. Να δίνουν το πιο αριστερό άλλοθι. Είναι αυτοί που έφυγαν υποτίθεται από τα αριστερά του ΚΚΕ για να γίνουν το αριστερό άλλοθι της νέας σοσιαλδημοκρατίας. Ναι, αυτή είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

3) Αναρχικοί που διακηρύττουν τις εκλογικές αυταπάτες, κάνοντας τους κάδους.. κάλπες, που μιλάνε για εκλογικά πανηγυράκια κλπ, στήριξαν το κυβερνητικό "όχι". Αυτοί είναι οι γνωστοί-γνωστοί!

4) Αυτοί που λένε για το ΚΚΕ ότι προδίδει για άλλη μια φορά, είναι οι γνωστοί ΠΑΣΟΚοι που άλλαξαν στρατόπεδο και έγιναν "αγωνιστές" του ΣΥΡΙΖΑ με σύνθημα "ΕΝΤΟΣ ΕΕ" και τίποτα άλλο..

5) Αυτοί που έλεγαν για χειροκρότημα των ΝΔ στο ΚΚΕ είναι αυτοί που εντός λίγων λεπτών ή και τώρα θα συμφωνήσουν σε νέο μνημόνιο και σε κοινή ανακοίνωση πολιτικών αρχηγών. Πλην Λακεδαιμονίων..

Και μιας και οι αναρχικοί τα ξεπουλούν όλα..

ας πάρουμε και ένα σύνθημα τους!

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!