06 Ιανουαρίου, 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αυγή στα πολιτικά όρια της ροχάλας!

Όταν ο τυχοδιωκτισμός και η ξεφτίλα αγγίζουν την πρόκληση! Ο ΣΥΡΙΖΑ που έβγαινε στα κεραμίδια με δηλώσεις και συνθήματα μόνο και μόνο για να έρθει στην κυβέρνηση μέσω της Αυγής (Αυγιανής) έγραφε κάποτε..



Τώρα που είναι στην κυβέρνηση άλλαξαν τα κόζια και έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της βρωμιάς και του πρώην δικομματισμού. Βαφτίζει τις μειώσεις προστασία και κάνει τέτοια βρώμικη προπαγάνδα χειρότερη και από τον Γκέμπελς. Κάνει κυριολεκτικά τη βρώμικη δουλειά!

Η Αυγή έχει πιάσει στασίδι στην ΕΡΤ, δικαιώνοντας το ΚΚΕ που έλεγε κατά το κλείσιμο της, ότι το ερώτημα είναι τι ΕΡΤ θέλουμε. ΕΡΤ στην υπηρεσία της κυβέρνησης; Η Αυγή λοιπόν έχει πιάσει θέση στην ΕΡΤ σε κάθε εκπομπή της και οι δημοσιογράφοι της έχουν πάρει το ρόλο του Πορτοσάλτε, του Πρετεντέρη και του Παπαδημητρίου σε αντίδραση και ψέματα. 

Μας λένε χωρίς θράσος και ίχνος ηθικής (άγνωστη λέξη για τον ΣΥΡΙΖΑ) για την αναγκαιότητα των μέτρων, για τη διάλυση του ασφαλιστικού. Αλλά βέβαια τη βαφτίζουν διάσωση. Ότι έλεγε δηλαδή και ο Λοβέρδος και ο Βρούτσης. Μας λένε για ισότητα και δικαιοσύνη αλλά και για στρεβλώσεις. Ότι έλεγαν δηλαδή ο Λοβέρδος και ο Βρούτσης. Φέρνουν μειώσεις. Όπως έφεραν δηλαδή ο Λοβέρδος και ο Βρούτσης!

Αλλά το πάνε και παραπέρα. Διαλύουν εντελώς τον κοινωνικό χαρακτήρα της. Δε λένε λέξη για τα αποθεματικά και την αναπλήρωση τους.

Ότι δηλαδή δε μπόρεσαν να κάνουν ο Λοβέρδος και ο Βρούτσης!

Αυτά γράφει η Αυγή σήμερα..Ίχνος τσίπας!