03 Νοεμβρίου, 2012

Η ισπανική κοροϊδία του… ΘΥΡΙΖΑ (ή ΘΥΡΙΔΑ πιο ισπανικά)

Οι εξελίξεις στην Ισπανία είναι αποκαλυπτικές για το “κυβερνητικό μέλλον” του ΣΥΡΙΖΑ. Προεκλογικά, ο κ. Τσίπρας είχε αναγορεύσει τον Ισπανό πρωθυπουργό Μ. Ραχόι ως πρότυπο και μέντορά του και λίγο-πολύ έλεγε πως αν μαζέψει τα απαιτούμενα κουκιά για να κάνει κυβέρνηση θα κάνει κι αυτός όσα επαναστατικά κάνει ο Ραχόι.

Να τι έλεγε ακριβώς στην προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα τον Ιούνη: «Αυτές τις μέρες, η Ισπανία πέτυχε τη στήριξή της από τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς, χωρίς Μνημόνιο. (…) Το όχι στο Μνημόνιο του κεντροδεξιού Ραχόι στην Ισπανία είναι το όχι στο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Ελλάδα.»

Δεν πέρασαν καλά-καλά 3 μήνες και πάρτον τον… Ραχόι. 40 δις ευρώ μέτρα! Ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα “κλαψουρίζει” για τα “δυσβάσταχτα” μέτρα, ξεχνά όμως ότι πανηγύριζε για τη “νίκη” της Ισπανίας, που θα έσωζε το λαό της! Η πλήρης “δικαίωση” του ΣΥΡΙΖΑ!

Αποδεικνύεται πως καμιά διαχείριση, καμιά διαπραγμάτευση μέσα στο σφαγείο της ΕΕ δεν μπορεί να σώσει το λαό. Όποιος το ισχυρίζεται αυτό, κοροϊδεύει το λαό, έχει πολιτική υπέρ του κεφαλαίου, είναι με το τσάκισμα του λαού με ή χωρίς Μνημόνια.

Ας στρέψουν το βλέμμα προς την Ισπανία οι εργαζόμενοι, και ας δουν σε πλήρη εφαρμογή το “κυβερνητικό πρόγραμμα” του ΣΥΡΙΖΑ…

Ολαντ και Ραχόι: Οι ελπίδες του ΣΥΡΙΖΑ σε Γαλλία και Ισπανία. Ασχολίαστο!

Στο φόντο η τιμημένη σημαία της Ευρωπαικής Ένωσης ώστε να μην ξεχάσουμε και σε ποιο θεό πιστεύουμε..