03 Ιουλίου, 2013

Το κίνημα από τα (παρα)κάτω του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής (φώτο)


Μετά την υπογραφή για συντονισμό των εργαζόμενων που εξέδωσαν οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τη συμμετοχή και τη συζήτηση στα ΔΣ των Ομοσπονδιών το κίνημα από τα κάτω πήγε σε νέα διάσταση και έφτασε παρακάτω. Έχει και φωτογραφικό ντοκουμέντο παρακάτω!

Από 902 διαβάζουμε:

Ένα παράλληλο σύμπαν φαίνεται να υπάρχει μέσα στους τέσσερις τοίχους της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ». Σήμερα δημοσιεύει τη φανταστική είδηση πως γίνεται συγκέντρωση έξω από την «Πολυκλινική» και συναυλία στην Ομόνοια που τη διοργανώνει κάποιο «Σωματείο Βάσης Ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων»! 

Τι δεν κατάλαβε ο συντάκτης από την αφίσα και το κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων «Πολυκλινικής», του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, των Λαϊκών Επιτροπών Δήμου της Αθήνας και του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίου Αθήνας που οργάνωσαν πράγματι την κινητοποίηση; Αφού δημοσιεύει μάλιστα αυτούσιο και απόσπασμα της ανακοίνωσής τους, χωρίς να λέει, βέβαια, πού το βρήκε... Όσο γι' αυτό το «σωματείο βάσης», αν δεν έχει δεσμούς με το κίνημα και θέλει να αποκτήσει, θα μπορούσε να καλέσει στην κινητοποίηση, να τη στηρίξει με τη συμμετοχή του κλπ. Αυτό θα ήταν ...«ενωτική» στάση. Αν εμφανίζεσαι διοργανωτής μιας κινητοποίησης χωρίς να είσαι και χωρίς να αναφέρεις καν τους πραγματικούς διοργανωτές, αν αυτοί σε χαρακτηρίσουν «σωματείο - φάντασμα» με μεγάλο «σομπρέρο» που «καπελώνει ό,τι κινείται», θα έχουν άδικο;

Μερικές φωτογραφίες από την πρωτοβουλία του σωματείου που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα αν εσείς βλέπετε σωματείο πολυκλινικής κλπ να πάτε σε οφθαλμίατρο!