07 Ιουλίου, 2013

H τρικομματική του Τατσόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ)

Σύμφωνα με τον Πέτρο Τατσόπουλο, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστό στην μισή…Αθήνα, μπορεί να μας προκύψει και μια τέτοια κυβέρνηση … ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔΠ δηλαδή

Είπε συγκεκριμένα ο Τατσόπουλος: «εάν δεν βρεθούν δυνάμεις να συνεργαστούν, είτε λέγονται ΔΗΜΑΡ -αυτή που θα υπάρχει τότε- είτε από την Αριστερά είτε από την πατριωτική Δεξιά, για μένα δεν θα ήταν το ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ. Για πολλούς συντρόφους μου, τους περισσότερους, θα ήταν. Και μπορείς να μου βγάλεις ανάθεμα. Αλλά δεν θα ήταν ταμπού να συνεργαστώ και με ένα κομμάτι της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ»


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει «ταμπού» και το έχει αποδείξει χρόνια τώρα σε Δήμους, Νομαρχίες και Περιφέρειες. Να θυμίσω την Ικαρία; Μέχρι και με το ΛΑΟΣ πήγαν… Να υπενθυμίσω επίσης τα κατορθώματα των δημάρχων της «ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστερας», όπου πάλι τα αλισβερίσια με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΛΑΟΣ πήγαν βροχή;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει «ταμπού», γιατί ανεξάρτητα από φρασεολογία και διαφοροποίησεις έχει κοινή στρατηγική τόσο με τη ΝΔ όσο και με το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να προτείνει διαφορετικό «μίγμα» πολιτικής, αλλά δεν διαφοροποιείται στο βασικό και στην ουσία, που είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων των μονοπωλίων.

Αυτό είναι το μοναδικό «ταμπού» του ΣΥΡΙΖΑ. Να μη θιχτούν τα μονοπώλια. Αυτά υπερασπίζεται και γι’ αυτό έχει γίνει το αγαπημένο παιδί του ΣΕΒ, του Brookings, των New York Times κτλ κτλ κτλ.

ΠΗΓΗ: RED ATTACK